nästa gång ska jag blogga om kött


just nu är det två hundar som galet skäller utanför mitt fönster. ja, jag menar riktiga hundar, inte män. sluta med det. jag gillar inte skällande hundar. särskilt inte de som samtidigt viftar på svansen, så att man inte riktigt känner om det är en glad hund eller bara en lömsk jäkel som försöker luras.

ringde brorsan och tvingade upp honom, själv sitter jag här 3 timmar senare och har inte ätit frukost än. måste ta tag i det. sen ska jag nog ut och ta en promenad. mina planer för idag var att skura badrummet helt och hållet, både väggar och tag, samt att plugga. men det verkar roligare att gå till ica maxi och shoppa. jo, jag har ingen anledning till att skura badrummet från golv till tak, för det är ju inte sunkigt på nåt sätt, det är bara en lust jag har. jaaaaaaa, jag är singel.

att dricka apelsinjuice efter att man har borstat tänderna måste nog vara bland det värsta som finns. fast en gång drack jag en mer, som stått öppnad i kylskåpet över natten. den hade jäst. det är det närmaste helvetet man kan komma utan att vara död, jag lovar. eller alltså, jag drack den inte, jag fyllde bara min mun för att sen överge tanken illa kvickt och spotta och fräsa ovanför slasken.

det är så roligt, för den här månaden får jag inga pengar, vare sig från försäkringskassan eller csn. det är så trevligt så. sen kom jag på att i sommar får jag inte heller några pengar. vad ska jag göra då? jobba. men vart då?
urk. en gång sommarjobbade jag som städare på ett kontor. en dag hittade jag en lapp på skrivbordet "tack för att du städar så fint". än idag vet jag inte om det var ironi eller inte. för jag får erkänna att jag mest åkte dit och tömde papperskorgarna och drog sen.

nackdelen med att tillhöra den ironiska generationen - man blir grymt misstänksam...

jajust ja, mina böcker från adlibris har kommit. men bortsett från det så har jag sett att ännu en bok från vår kurslitteratur har utgått från förlaget och alltså inte går att köpa. spännande.

ja, nä, kanske ska ta och sleva ihop en smoothie då... ha det gott. puss och kram

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
panki

Hahaha undra vad dom mena med lappen! Hahaha va kul om dom mena ironiskt.

2007-10-20 @ 13:10:51
URL: http://pancake.webblogg.se/
leopardia

panki: hehe, ja, risken finns ju liksom. så jag tog bara lappen och slängde och svarade inte nåt...

2007-10-20 @ 15:21:57
//D.D\\

Ok, jag läser till lärare (för högstadiet) i ämnena svenska och engelska! Har bara lite drygt ett och ett halvt år kvar nu :) Känns skönt faktiskt!

*kram*

2007-10-20 @ 17:19:22
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0