skönheten sitter i betraktarens ögon

saker gjorda: fikat, rantat runt på stan
dagens fråga: varför pratar kvinnor och män så olika språk?
dagens låt: hon gör mig galen - ulf lundell. när solen skiner ska det vara ulf lundell. helst live med en publik som sjunger med...
dagens känsla: stressad
dagens citat: "I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it"



en trevlig fika med ka, fi och lo på fåtöljen. de håller visst på och bygger ut. så strömmen var av först. och där satt vi i mörkret och fick ljuschock när vi väl tog oss ut igen. tog en sväng på stan och frågade efter parfymprover. så där så att brorsan kan hitta sin favorit. han är inte så van sniffare.

männen, kärleken? jag sa att min psykolog sagt att Han nog dyrkade mig. (ja, inte min psykolog, för det är en hon) varpå han envist förnekade det. men så ringde han 7 i morse iallafall. innan han gick till jobbet. det är så där med alla män som inte vill ha mig, de kan bara inte lämna mig ifred, trots allt.

fick brev från mina nya arbetsgivare idag. har inte öppnat det och kollat ens, kanske borde ta och göra det, men jaja, först ska jag äta pad thairester och sen söka program på högskolan och lite annat.

image184 läste om jimmy choo, att det vi i sverige kallar för högklackat, dvs 6-7 cm klack, det var deras lågklackade sortiment. jag ska ju tyvärr inte befinna mig i högklackade egentligen, men ibland måste man ju få fuska...

jag har ingen favorittidning än, men jag är lite nyfiken på elle puls och därför kommer jag osökt in på det där med att bli ambassadör hos lipton. för bortsett från att ni själva får massa gratis téer och sen själva kan samla bonuspoäng, så får jag förhoppningsvis en gratis prenumeration på just elle puls ifall ni använder er av min mailadress när de frågar efter vem som tipsade. [email protected] så ha så kul och ha det så gott.

men nu ska jag nog sätta mig i min knallröda soffa. enda fristaden i den här lägenheten. och titta på cold case och äta min pad thai. ruggigt mättande var den. jag orkade bara hälften igår och då kan jag ju berätta att jag hörde att de i thailand äter pad thai som vi äter mackor. alltså, är man lite småsugen på nåt så där, då tar man en pad thai. och helt plötsligt längtar jag tillbaks dit. fast jag ska inte åka tillbaks förrän det upphört att vara en militärdiktatur. så var det med det.

men puss och kram på er nu!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,


Kommentarer
Blackart

Åh, jag skulle också vilja äta pad thai istället för macka. Tusen gånger hellre. Oj va gött! (med tanke på hur jag känner inför mackor säger det inte särskilt mycket om pad thai, men iallafall...).

Svaret på dagens fråga borde väl vara något i stil med att vi kvinns inte vill beblanda oss med kreti och pleti hur mycket som helst - det får räcka med att finnas på samma planet, liksom... Samma språk - där drar vi väl ändå gränsen?!

För övrigt lider jag av hallux valgus,så det där med snygga/spetsiga/högklackade skor kan jag bara kyssa farväl och välkomna gummidojan.

2007-03-16 @ 19:36:06
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Annika

Vilka otroligt snygga skor!!! Dem skulle jag vilja ha och gå omkring med här hemma :-))) Aaaahhhh...Och kanske ta på sig när man ska ut också, Ok då! Ursnygga!!!
Pad Thai är verkligen gott!!! Känner mig okså lite sugen på det just nu. Tack för mattipset för kvällen!

2007-03-16 @ 22:26:06
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

blackart: men skor kan vara fina att titta på iallafall... jag kommer bli beroende av pad thai, känner jag.

annika: skorna är ju helt underbara, tyvärr äger ju jag naturligvis inte dem.

2007-03-16 @ 23:17:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0