jag har fortfarande polly kvar

saker gjorda: soooovit
dagens fråga: måste magnus betner vara så yummie?
dagens låt: she drives me crazy - fine young cannibals
dagens känsla: ptja
dagens citat: "Samantha: My name's Samantha and I'm a loveaholic. "

det tog mig bara två dagar att byta glödlampan i sovrummet. fantastiskt. men nu är det gjort. tröttnade när jag inte hittade rätt par glasögon. jaja.

tror jag är ett medicinskt under. eller trodde. började dagen med kaffe. gick iväg och letade presenter. köpte med mig macka och kaffe. sen somnade jag. det finns ingenting som biter på min trötthet. fast så sa mamma att om man lägger sig ner efter att ha druckit kaffe så fungerar det som sövande istället, vem vet.

kollade klart på just my luck. lite småsöt så där, men inget som stannar kvar i minnet.
kan ju säga att jag tyckte att the holiday var helt okej, jag blev bara bitter av slutet och satt och muttrade över att ingen tycker att jag är så där fantastisk. hmm, avundsjuka heter det visst.

männen, kärleken? det är märkligt hur de där männen ibland hittar rätt svar ändå.
- du har stora bröst
- men om jag har a-kupa och har stora bröst, vad har då nån som har d-kupa?
- inte lika fina...?

hittade trosor med kermit på idag. men jag ska ju inte handla åt mig själv och hör och häpna, jag lät bli. jag är riktigt duktig på det där med att ha shoppingförbud. fast jag var inne på elevens hemsida igår och då var jag tvungen att klicka ner, för jag ville ha typ allt. så när jag väl använt upp alla mina duschkrämer och annat dylikt ska jag handla därifrån. det lär väl ta en sisådär två år eller nåt...

jag vet inte vad jag ska göra just nu, eftersom jag slocknade på soffan den här eftermiddagen och inte är särskilt sömnig just nu. kanske ska ta och se nån film. kanske single santa seeks mrs. claus. såg att den låg nånstans.

skulle diska här förut, men upptäckte att min plopp inte höll tätt. men så bor jag ju i ett rikt hem. och med rikt menar jag att jag har grejer överallt och jepp, i en låda så hittade jag en ny plopp. fråga mig inte vart allt kommer ifrån, men det mesta finns här. dock har jag tappat bort min drömtydningsbok. eller ja, en av dem. men den jag tycker är bäst. den är så liten att den försvinner hela tiden.

nä, puss och kram på er nu!


Andra bloggar om: , , , , , , ,


Kommentarer
Ofelia

Haha... Jag har inte, och tänker heller inte se, den där triologin öht. ;D Fantasybajs.

2007-03-17 @ 22:51:17
URL: http://psilo.blogg.se
pappa B

Godmorgon damen
Hoppas att denna regniga söndag trots allt skall ha något fint med sig.

2007-03-18 @ 09:17:51
URL: http://www.pappab.webblogg.se
leopardia

pappa b: god morgon och tackar detsamma :)

2007-03-18 @ 11:18:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0