dags för lite glitter i smörpaketet

saker gjorda: pysslat och donat lite
dagens fråga: gör man polisanmälan eller inte?
dagens låt: snake river conspiracy - ledmotivet till förhäxad
dagens känsla: jag är inte så där överdrivet på humör. vaknade 11 och jag gillar det inte.
dagens citat: " Ken: It's over! I told my wife <about us>!
Samantha: Who is this? "


hittade krossade havtornskärnor som jag hade i min smoothie. de ska vara så ofantligt nyttiga och ge massor med energi, så vi får väl se. jag ligger lite på efterkälken känns det som. har tappat bort dagarna lite. mjo. nähä?
nåväl, mitt köksbord ser ut så här just nu iallafall;

32472-194 håller på och målar en burk, som jag ska klistra lite snäckor på och tvinga på brorsan när han fyller. fylld med nåt kul förstås. eller parfymprover kanske. jag är inte särskilt konstnärlig av mig, jag brukar bestämt hävda att jag lider av något synfel, som gör att jag inte kan måla och inte kan köra bil. för det brister nånstans. bättre det än att erkänna att man helt enkelt är dum i huvudet. och lat. nåväl, sitter oxå och försöker knåpa ihop nån lyxvariant av smörknivar. väntar på att allt ska torka så ska jag fortsätta sen med vidare utsmyckning.

32472-196 just nu är de lila med rosa glitter på. får se vad jag hittar på mer. ska naturligtvis rita nåt på dem, men jag ville testa ifall glittret fastnade i färgen eller om det var tvunget att användas nån form av lim. nu har jag lila färg kvar och sitter och tittar mig runt omkring efter nåt mer att måla lila. ja, natruligtvis en tavla till sovrummet, men det orkar jag ju inte. nä, jag får helt enkelt roa mig med nåt annat ett tag. will och grace kanske. färga håret kanske. borde verkligen göras. eller äta kakor. mjo.

männen, kärleken? tror att han ringde kvart över sex i morse. ångrar att jag inte gick upp då istället för att somna om. vi pratade nog en del, men i vanlig ordning minns jag aldrig, när jag vaknar så där och sen somnar om.

såg klart på the lake house igår och jag gillade den.
köpte annars sexpressen igår för att få filmen beeing julia. jag tror att den är bra. så den ska jag ta och se nån gång. kanske kan ta med den till ma och pa i påsk och titta med mamma.

och på söndag drar brorsan till kina. försökte få honom att köpa med sig en victorias secret body scrub, men ja, han är ju inte bara man, han är född i oxarnas stjärntecken oxå och att få dem att få arslet ur vagnen är inte det lättaste. hehe... sorry alla oxar.

har fått nåt mail från nån nelson manuguri. ett av de såkallade afrikabreven. bla bla massa pengar bla bla. undra om de vill att man ska polisanmäla sånt här eller inte. de kanske har nog att göra, de där i blå uniform.

ja, nä, dags för något annat. oh, jag kanske ska ta upp lussebullar ur frysen.

puss och kramAndra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

å, vad härligt med pyssel och kreativitet. Det smittar av sig :-)

2007-03-20 @ 18:57:43
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Blackart

Hallå där pysselmaja. Jag blir alldeles matt. Jag orkar fan aldrig pyssla. Suck.

Dagens svar: Vad är det för idé att göra en polisanmälan, egentligen? Det tycks som om de enda 'poliserna' som är effektiva nuförtiden är sopspionerna. Pedofiler och mördare går fria, sopslarvrar får minsann sina fiskar varma. Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt. Mer än att allt är åt helvete.

What else is new?

2007-03-20 @ 20:43:30
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
leopardia

blackart: hrm, jag, det blidde inte så mycket mer pysslande än det där som syns. var ju konståkning på tv:n hela em och kvällen.

visst är det åt helvete, fast jag är arg på sopslarvar oxå, heh. men ja, nä, jag vet inte, jag har för mig att de snackade förut om att de får in för få anmälningar ang de där afrikabreven för att kunna gå vidare, men jag vet inte om jag minns rätt..

tinnitussan: :-)

2007-03-20 @ 22:13:46
leopardia

blackart: hrm, jag, det blidde inte så mycket mer pysslande än det där som syns. var ju konståkning på tv:n hela em och kvällen.

visst är det åt helvete, fast jag är arg på sopslarvar oxå, heh. men ja, nä, jag vet inte, jag har för mig att de snackade förut om att de får in för få anmälningar ang de där afrikabreven för att kunna gå vidare, men jag vet inte om jag minns rätt..

tinnitussan: :-)

2007-03-20 @ 22:25:37
Annika

Trevligt med lite pyssel så här på onsdagen!!! Hoppas brorsan blir glad då!
Tack för tipset om The Lake House.

2007-03-21 @ 17:59:41
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Anonym

annika: hehe, han kommer inte våga bli något annat. kommer bli som keramikhunden ross gav till joe och chandler i vänner. som släpades fram och tillbaks när han kom på besök...
the lake house var lite söt och romantisk.

2007-03-21 @ 23:07:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0