pysseldags


började göra pysselpärm här förut. eller ja, trycka ner sakerna i plastfickor helt enkelt. men naturligtvis orkade jag inte vara noggrann utan lät saker sitta ihop så som de satt. dvs det är helt enkelt så att jag har ett gäng stick och virkbeskrivningar och andra pysselgrejer, som tidningsurklipp från olika tidningar, mest gamla, men, men. och jag tänkte att det skulle vara lika bra att antingen 1. hiva dem i soporna 2. sätta in skiten i en pärm eller två och låta dem sitta där. så jag valde det senare. blev naturligtvis mobbad för detta. när jag samtidigt hävdade att jag inte ville bo i en småstad, eftersom jag ville ha stimulans. men saker måste ju göras och tiden börjar bli knapp, och jag vill ju att mitt hem ska bli tip top-ordning nån gång. så där bokstavsordningsfanatiskt. att mitt mellannamn är "slarvmaja" verkar jag allt som oftast glömma bort.

men nu är klockan snart ett och jag är vrålhungrig, så ett par rostade mackor och mera satc och förhoppningsvis sömn. natten som var gick det inte att somna. slocknade först 7 på morgonen efter att ha bestämt mig att det är bättre att försöka somna än att kliva upp och börja dricka kaffe.

den mest originella postförsändelsen jag har fått är ett flinpaket. dvs inte innehållande flingor utan nåt annat. bara att personen i fråga hade använt flingpaketet som kuvert. folk är påhittiga må jag säga.

puss och kram

Kommentarer
anna

nej jag orkar inte bli medlem i nåt sånt och hålla på å värva o ha mig..
men om du hade en klubb skulle jag gärna bli medlem =)
kram söt!

2007-06-17 @ 10:26:32
URL: http://pyttis.blogg.se
anna

hmm..satcgirlsen..nja..det känns inte rätt...det var en grej med Miss Monroe...men satctjejerna..jag vet inte..det känns för ouppnåeligt..eller nåt..typ.bah..va..
hehe..euhm

2007-06-17 @ 18:45:48
URL: http://pyttis.blogg.se
Tinnitussan

Vilka snygga skor och klänning! Wow.

2007-06-21 @ 00:00:26
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

tinnitussan: rean inne i stan är faaaarlig. den är överallt... man tycker hela tiden att man kan unna sig... helt förvirrande.

2007-06-21 @ 11:25:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0