oh en sån spännande dag


så, idag sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska pyssla med resten av dagen. jag och Th tog en promenad till biltema där jag köpte present åt pappa och sen åkte han hem...

igår sprang jag in på lindex och köpte några klänningar och trosor i present till mig själv bara för att jag klarat teoriprovet, så fånigt. men sant. ska väl kanske ta och fota inköpen senare. och påtal om foto så har jag bestämt mig för att köpa en systemkamera. jag måste dock göra lite research för vilken som är bäst. så har ni tips så tas de gärna emot. eller om ni har tips på någon bra försäljare.

jag tror att sex and the city säsong sex, avsnitt 4 säger sanningar som alla borde ta lärdom av. först och främst är det ju avsnittet med "he is just not that in to you" (nu har det hänt nåt med mitt tangentbord och nån inställning så jag kan inte skriva apostrof utan att snabbsök startar nåväl) sen i samma avsnitt konstaterar miranda varför kvinnor klagar på karlar "det ligger i våra gener. det är vårt sätt att visa att vi bryr oss..."  så var det med det.

så det ska jag nog göra nu. titta på satc och äta thaimat. kanske att jag borde städa upp lite här. inte för at det är så där jättestökigt, jag har ju bara varit hemma i några dagar. men lite kan jag nog dona iallafall. men, men. det går fler tåg...

puss och kram


Kommentarer
Blackart

Ojoj, grattis till högskolan och teorin och nya kläderna. Och vilken fin tröja du fått! Jag är handfallen - varför är ingen så snäll mot mig? Det du, som dagens fråga! (ont ska med ont fördrivas??)

2007-07-11 @ 16:54:23
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
leopardia

blackart: hehe, kanske för att jag helt öppet i ett tidigare inlägg på gränsen till tiggde en sån tröja? men jag vet, det är helt galet snällt av henne att sända över denna gåva, jag är helt stum.
och tack.

2007-07-11 @ 16:58:32
Ointresant

Ointresant trams jag tror att du är bortskämd också

2007-07-16 @ 00:56:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0