förvirring råder

saker gjorda: träffat Ri, ätit libanesiskt, blivit kallad fröken och sitter just nu och väntar på att diskvattnet ska svalna lite.
dagens fråga: nej, jag vet inte heller vad sättit är för ord? dialektalt talspråk kan tänka. vet inte vad som hände.
dagens låt: the knack - my sharona
dagens känsla: ah, lite surar jag ju... mobiltrams
dagens citat: "Nurse : Do you swallow?
Samantha : Only when surprised."


okej, jag fick svar från lg's kundtjänst att de inte kunde skicka nån ny telefon. inte det svar jag ville ha kan jag säga. jag spädde på med hur trogen lg-kund jag var och att jag förväntade mig samma lojalitet tillbaks. men icke. vad är det frågan om, seriöst. jag hatar dem nu. tänker maila att jag tänker slänga den och aldrig köpa lg nå mer. tyvärr går ju bara mailet till kundtjänst och inte till nån som kan göra något.

telenors smarta lösning på problemet är att använda ångerrätten och ångra mitt avtal för att sen teckna ett nytt... sånt ger mig hopp om mänskligheten. jag är återigen inte missnöjd med abonnemangsavtalet utan med telefonen, hur svårt ska det vara att byta ut telefonen mot en nätt summa pengar...

nokia meddelar att en usb-kabel får man köpa, den följer inte med telefonen. inte det svar jag ville ha heller.

dessa svar, förutom lg's har dessutom tagit över en vecka att dimpa ner i inboxen. jag menar hur svårt ska det vara. lika svårt som för bredbandsbolaget att skicka ut nya fakturor när den de skickat är fel tydligen. men det dras retroaktivt. jaha? får jag ränta på det oxå då eller.... jaja.

det här brevet som ligger ute i inlägget innan. lika bra att kanske nämna att jag alltså, tyvärr, inte kan skylla på att jag var barn, för jag var säkert runt 14 iallafall...

köpte libanesisk mat idag. och mycket fascinerande när killen av någon anledning lät
- var det bra så, fröken?
- vill fröken ha någonting att dricka?
- vill du ha bestick med dig, fröken?
- välkommen åter, fröken?
jag klagar alltså inte, så artigt så. jag bara undrar lite varför.

annars är libanesisk mat väldigt gott ibland och smakar väldigt konstigt ibland, man måste som vänja sig, men de har iallafall kläm på grejen med röror till maten. det gillas.

och efter att ha sett på du är vad du äter var jag tvungen att ringa mamma för att tacka för att jag har fått hemmalagad mat. inget friterat jox. och att läsk inte varit överdrivet vanligt i vårt hem. samt att de faktiskt hållt koll på det lilla kakmonster jag var. för jag blir så fascinerad när man trycker i 4åringar pizza 5 ggr i veckan... jag är så glad att jag har haft det så bra, även om jag varit enormt besvärlig när det gäller mat.

just nu har jag lite förlorat kontrollen över mitt liv, vad som sker och när, men, det är som det är... jag vet iallafall att jag ska försöka ta mig hem till ma och pa på lördag, för att besöka sveriges största bokloppis på söndagen.

min psykolog tyckte att det var en hur bra grej som helst att läsa en mary lou-bok. enligt hennes teori var det en nyttig grej att läsa sånt man läste när man var ung, så här nu, när man har ett annat perspektiv på saker och ting. och att hon önskade att även hon kunde göra samma sak. eller kan kan hon väl, men... för jag satt oc läste i väntrummet och kommenterade att jag var förvånad över att den inte var dålig alls. visst är den enkel, men inte dålig. och jag hade nog förväntat mig att det var lite med böcker som det kan vara med filmer. att man en gång i tiden tex tyckte att, jag vet inte vad jag ska dra till med, jönssonligan var bra, eller bondfilmerna och nu bara inte ens orkar en sekund av dem... jag har förvisso aldrig gillat vare sig jönssonligan eller bond, men som exempel då...

ja, nä, disken väntar. puss och kram! Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
ET

Libanesisk mat är bland det godaste som finns :-)

2007-07-12 @ 23:32:05
URL: http://et2006.blogspot.com
Blackart

haha. när jag var liten och hade kompisar som sov över gick de hem och kräktes eftersom jag hade så taskiga matvanor att deras små väluppfostrade magar inte pallade. Typ chips och cola till frukost, lakrits till lunch och (om mamma orkade masa sig upp) middag vid 20 - stark indonesisk mat.
Om man man är vad man äter vill jag inte ens tänka på vad jag är. Hu. eller har varit, rättare sagt, sen jag fick barn själv har jag skärpt till mig. Dutti kicka så in i helvete!
SVERIGES STÖRSTA BOKLOPPIS.
inteettduggavundsjuk.

2007-07-12 @ 23:45:02
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
leopardia

et: libanesiskt är smarrigt :)
blackart: jag hade klarat av din diet galant, men jag är ändå glad över att jag slapp snabbmaten.
och hoppsan, numer verkar de kalla den för bergslagens största bokloppis. förvirring råder fortfarande...

2007-07-12 @ 23:59:47
anna

jag tycker hennes bröst på den bilden - nakenbilden påminner lite om mina egna...och de går puffa upp rätt rejält.
Vilket orginalär det du vill ha..?
Vill du ha den svartvita icke färglagda orginalteckningen som är på ett a5papper eller orginal som i
att jag printar ut en signerad kopia i a4format med den färglagda versionen? som syns på bloggen?
tuschteckningarna har jag aldrig funderat ut nåt pris på...om jag printar ut en signerad kopia själv... har jag förr tänkt 400 kronor.
fast du kan ju köpa genom shoppen också.fast då blir de inte signerad iofs fast då får du en A3 för 300...ojoj svårt det här.
kram

2007-07-13 @ 00:05:04
URL: http://pyttis.blogg.se
anna

darling, självklart har jag din mail sparad..och dina mail..i mappen "nära vänner".
då gör vi så här..Jag gör en ny version av den teckningen, för hand i större format på akvarellpapper och färglägger enligt bilden på bloggen, fast för hand...
Så får du sen en kopia av den och sen se om du vill ha den.
Så säger jag 500:- med en gång för arbete, konstverk och orginal.
frakt tillkomer då..
och du får Nummer 1/1
kram

2007-07-13 @ 00:26:57
URL: http://pyttis.blogg.se
anna

darling, självklart har jag din mail sparad..och dina mail..i mappen "nära vänner".
då gör vi så här..Jag gör en ny version av den teckningen, för hand i större format på akvarellpapper och färglägger enligt bilden på bloggen, fast för hand...
Så får du sen en kopia av den och sen se om du vill ha den.
Så säger jag 500:- med en gång för arbete, konstverk och orginal.
frakt tillkomer då..
och du får Nummer 1/1
kram

2007-07-13 @ 00:28:04
URL: http://pyttis.blogg.se
Hanna

Man får verkligen vara tacksam för att ens föräldrar haft lite sund inställning till mat. Tänk alla barn som är överviktiga tidigt. Det är helt vidrigt vad deras föräldrar gjort med dem!

2007-07-13 @ 22:45:14
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

hanna: ja, varje gång jag ser du är vad du äter så blir jag så glad, trots att jag hatade potatis och blomkål...

2007-07-14 @ 00:15:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0