för många frågor för lite tid


saker gjorda: träffat Ri
alkoholintag: måste göra juice och krypa ner i soffan tror jag
dagens fråga: vad ska jag ha på mig när jag åker?
dagens låt: automatic lover - teddybears sthlm
dagens känsla: har ingen aning, känns rätt känslolöst
dagens citat: "Carrie: I'm good at crossword puzzles, I'm not so good at people puzzles. "


satt och pratade om AH och att jag tänker på honom ofta, ifall han förstår vad han har gjort eller ifall han lever i nån slags förnekelse osv... och att jag inte vill gå så långt att jag kallar honom offer. mitt medlidande har en gräns och då frågade hon ifall det nu var så att han insåg vad han hade gjort och tog livet av sig, hur skulle jag känna då?
och helt ärligt, det känns som att det inte skulle röra mig ryggen. inget liv värt att sörja liksom.
och så frågade hon ifall jag pratade med folk om det och jag sa att jag känner att jag inte vill belasta folk med samma skit 3 år i rad, det räcker liksom.. men hon kom fram till att jag nog försöker knyta ihop säcken en gång för alla typ. att det är därför jag är tillbaks till början, fast mer distanserat. nåväl.

snart åker vi. woho. fast mitt ena i-landsproblem just nu är vad jag ska ha på mig när jag åker. om jag ska ha nån kjol eller nåt och strumpbyxor jag bara kan ta av mig när vi kommer fram... eller om man ska åka i mysdress.... och vilka skor jag ska åka i...
vilket naturligtvis störs lite av att jag inte kan packa redan nu, för då kommer allt att lukta bajs av instängdhet eller nåt..

och pappa är sjuk och ska opereras. det är rätt jobbigt att inse att han inte orkar lika mycket längre... säkert ännu jobbigare för honom själv...

jag läste i cosmopolitan, eftersom jag köpte den pga scarfen. den leopardmönstrade, att kim cattrall sagt att hon blev utfrusen av de andra i sex and the city. undra om det är sant?!

såg ett linne på zoovillage, som gav mig lite nostalgikänsla. så där blandband och så....

32472-99

men jag tänker inte köpa det, men jag tänker hålla utkik efter nåt liknande i thailand, man vet ju aldrig, man kan ju ha tur... kom på att jag måste ta med mitt linne med skor på. ett linne att älska. köpt på gina tricot.

männen, kärleken? det är helt odramatiskt i mitt liv just nu. jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det är som det är helt enkelt.

och nu är det dags att göra juice. och ikväll gäller det. fadde och bb-linda är med i du är vad du äter. kan man önska en mer hatisk tvkväll. helt ljuvligt!

puss och kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0