buuuhuuu buuuhuuu


åååh, jag är så cpongo. batterierna i min mobil tog slut förut. när jag laddat klart den insåg jag hur länge sen det var sen den var avslagen, för jag kom inte ihåg pinkoden. gör det fortfarande inte, men jag hade för mig att det var nåt med nån 3a och nån 6a, så ja, jag chansade lite. TRE gånger var jag tvungen att chansa. fast å andra sidan vad hade jag för val. nå, nu ropar min mobil efter pukkoden och nepp, jag hittar inga papper från telenor som talar om någon sådan för mig. och slö som jag är har jag naturligvis inte registrerat mig på nätet, för annars fick jag reda på, när jag ringde, att pukkoden fanns där. hur som, var telenor inte alls lika bra som com viq var den där gången på arvikafestivalen när jag av någon anledning *visslar lite* slagit fel pinkod tre ggr. ringde och de frågade när jag skaffat abonnemanget... blankt, sen 'samma år som kiss spelade på stadion i sthlm', så fick jag en trevlig liten pukkod. oh well. får väl leva utan mobil i några dar då.

brorsan är i kuala lumpur. coolt. synd att det är lika dyrt där som här, med tanke på att han får åka dit lite nu och då, hade varit roligare om man kunnat skicka med en shoppinglista.

läste en timme. kom väl en sisådär 14 sidor. men det är allt jag har gjort idag. resten av dagen har gått åt till att glo på rysare. wind chill och i know who killed me. kanske att jag skulle ta och läsa lite till, men det lutar ju åt mer film. jaja.

puss och kram

Andra bloggar om: ,


Kommentarer
panki

Men du, var det inte vi som va på nån festival nångång och råkade låsa mobilen? Å ringde Comviq och så fixa dom?

2007-12-02 @ 22:47:10
URL: http://pancake.webblogg.se/
Mim

Hej! Tackar för kommentar inne hos mig! Har varit lite dålig på att uppdatera min bokblogg men det kommer mera...

Gjorde samma sak och fick också vänta flera dagar, finns ju inte en människa som håller reda på sin pukkod...

2007-12-03 @ 08:30:30
URL: http://www.metrobloggen.se/bokgrottan
Lisa

Det är hopplöst med alla koder och lösenord man ska ha till allt; mobiler, kort, e-mail, bank etc...

2007-12-03 @ 17:46:22
URL: http://www.lisasbetraktelser.blogspot.com/
leopardia

panki: jupp, arvika. när jag satt med mobilen på armlängs avstånd uppe i luften och skulle slå koden utan att titta. typ.

mim: skönt att höra att man inte är ensam om sina klantigheter iallafall..

lisa: nä, fast ironiskt nog hittar jag brevet som följde med koderna där det står 'hej, här får du dina säkerhetskoder' typ...

2007-12-03 @ 21:48:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0