allt jag rör vid blir error


den här mobiltelefonhistorien är ju ett kapitel för sig, så jag lämnar det hän... men så ballade det ur lite när jag skulle kommentera några favvobloggar och det lös error mot mig med stora bokstäver; så jag drar lite hälsningar här i bloggen istället...

annika: hej och hå, vad jag har missat, men nu har jag tagit igen och njutit av dina sommarbilder, den där med ekan var ljuvlig. ja, de andra oxå. ha det gott!

tinnitussan: gah, jag hann bara läsa ett inlägg innan det flippade ur här. men läsa filmmusik lät ju faktiskt lite roligt trots allt. att gräva ner sig i gamla italienska skräckfilmer typ och den musiken... missade ju bokloppisen på drottningg i år, hoppas du var där iaf, så att jag kan läsa lite om det senare när allt börjar fungera igen..

et: hörru, inte sluta blogga nu va, om du inte har nåt att blogga om så finns ju alltid linda rosing ;)

det var det, sen hittade jag det här testet hos frollen...
och hur många gånger jag än gjorde testet så är det tydligen fredrik ljungberg jag ska dejta. måns zelmerlöv ryker liksom på frågan om partitillhörighet och jag undrar lite varför?
oh, pjuh tur, efter ungefär hundrade försöket fick jag iaf dejta alexander skarsgård... jo, jag tar det här på blodigt allvar ser ni. eller ja, jag är ju singel, jag kan ju dejta allihop, även om svennis, ja, jag skulle bara sitta och tycka synd om honom hela tiden...

jahapp, det var det. päronen har åkt hem och jag sitter och surfar och längtar efter mer kaffe... borde naturligtvis packa upp alla kassar, men det är som vanligt, grejerna tar ju minst plats om de får vara kvar i kassarna ju :)

puss och kram på er / den länkgalna katten






Kommentarer
anna

leopardia love...du är en lovely thingy=)
ooo amerikanska blåbär! mums! det var det som var i den där superba panacottan jag åt för några helger sedan....åhhhh...måste ha panacotta..

2007-08-22 @ 22:11:54
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0