tjipp tjipp, jag är ingen ekorre

saker gjorda: tvättat, glott på will och grace, handlat
alkoholintag: har fått en kick av apelsinmer tydligen
dagens fråga: ?
dagens låt: alltså, jag får skämmas, men  här på förmiddagen glodde jag på idol, hahahaha, vilka nötter
dagens känsla: hyperstressad
dagens citat: "pikaboo"


jag ska inte gnälla, men jag måste verkligen ta tag i det här med att skaffa mig kondis igen. alltså, jag blir anfådd av att gå i uppförsbackar. det är ju pinsamt ju. det är ju tröttsamt att man ska vara så bekväm. och sen ha mage att sitta och gnälla på idioterna i du är vad du äter. hehe...

min brorsa är verkligen asduktig på att måla. tavlor alltså. fast han är bättre än mig på allt sånt som jag börjar göra. fast det gör ju inget. däremot är han ju mer noggrann än vad jag är, så det är ju givet att han ska vara bättre. annars vore ju nåt fel. men han är asduktig. väntar på att få en tavla nu. och nej, han målar inte dalkullor och skit utan mer...hmm... picasso.

männen, kärleken? jag är inte bitter, men det lär jag aldrig uppleva. jag har krav och ja, jag väljer väl fel män helt enkelt.

jag vill bli författare. fan oxå. eller iofs vill jag kanske jobba på biblioteket i nora. om det finns nåt. jag vill bo där. fast den bild jag har är nog lite för mycket utopi för att stämma överens med verkligheten. men ja, jag kan liksom inte tänka ens att dela lägenhet eller hus med en kille. det där att någon ska gå och plocka bland mina saker. inte för att folk inte får göra det när de är här. varsågoda liksom, men jag behöver så mycket tid för mig själv, när jag bara får vara jag och bara får göra absolut ingenting typ. kanske ändras när man väl hamnar där, men. och barn, orka. jag skulle kunna tänka mig att vara helgmamma isåfall, varannan helg. får nog bli ett fadderbarn isåfall. så länge man inte är färdig med sig själv ska man inte skaffa barn. så är det.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0