min hatt är rund och saknar kanter

saker gjorda: kokat lingonsylt, håller på att baka bröd
alkoholintag: vinbärssaft
dagens fråga: la la la la?
dagens låt: never let it go - afrodite, om den nu heter så
dagens känsla: så otroligt sårad
dagens citat: "jag har inte använt bh sen jag slutade amma" kikki danielsson. but why?



nå, jag har kommit på att det lär ju vara smartast att lämna in sin överklagan sista dagen, för då hinner ju inte åklagaren lämna in någon samöverklagan och man riskerar inget högre straff. så jag får nog vänta tills den 3e oktober med den infon. så jäkla jobbigt. och att hela tiden hoppas hoppas, trots att man liksom vet att det blir en rättegång till. en jobbigare och mer "strikt" rättegång dessutom. en mer, för mig, nervös rättegång. och så kan jag inte bara släppa det utan det finns där i bakhuvudet hela tiden.

med den här datorn sitter jag så långt från skärmen att jag måste ha glasögon på mig när jag skriver... för att se nåt. galet.

männen, kärleken? trodde att vampyrer var erotiskt vackra, men tydligen består världen mest av energivampyrer. förutom det där äckliga avsnittet av arkiv x som handlade om en fettvampyr. uääää. jag kollade aldrig på det när det började gå. är inget scifi-fan. men folk tjatade ju så om det så jag tänkte att jag ger det en chans. då var det fettvampyren och jag höll på att kräkas. nån vecka senare tänkte jag att jag ger det ännu en chans då var det om någon incestinavelsfamilj som var skitäckliga. fyfan. uääää.

nåja, män och kärlek. vad säga. det är så otroligt trivialt egentligen. men varför säger man att man vill ge mig mycket mer utrymme? varför säger man att man tycker om mig? varför säger man att man inte vill ha en relation med den här personen, vi kan kalla henne embla, men att man ser en kreativ vänskap framför sig? varför säger man att det embryo av känslor man har för henne inte är så stort eller viktigt? för att sen några dagar senare säga att nu är det dags. nu är vi ihop. nu är det seriöst. men jaha? som om man inte visste det på en gång då, vart det barkade. eller är det så att det blir seriöst på 20 sek varje gång? skitsamma. nu har jag dragit mig ur iallafall. fattar liksom inte att man ens orkar låta mig gå igenom dessa lögner igen. en gång till. och här sitter jag och får hela tiden höra "jag har inga skyldigheter gentemot dig". varje man använder de orden emot mig. men förlåt för att jag trodde att tex J älskade mig när han sa att han gjorde det. men nä, ingen i hela världen har några skyldigheter mot mig och jag får inte tycka nånting eller ha en åsikt. så vet du vad? jag tar mig ur hans liv nu.

nå, utan att vara självgod. men jag vet att han tycker om mig. det är klart. jag kan ju få folk att må bra med min omtanke och förmåga att bekräfta, ge bekräftelse. konstant. och så finns jag ju alltid där.
och inte för att jag vill vara egoistisk, men vad ger det mig? förutom en känsla av att jag inte kan lita på honom för fem öre. nä, kass vänskap. destruktiv vänskap.
och jag orkar inte vara den som alltid ska förstå "han har asperger, då fattar man inte ditten och datten." nähä, måste man vara ett as för det? och måste jag tolerera det? nåja, nog om det dravlet.

som audrey tautou här vill jag klippa mig. ja, för den som inte vet. hon den mörka.

har en deg på jäsning. har haft i quinoa, tror jag det stavas. det är iallafall bra om man har högt kolestorol, eftersom det tar med kolestorolet ut ur kroppen. och min mamma har ju det, så... och så har jag haft i fänkål och lingon. så vi får väl se vad det blir. bakar utan recept kan man säga. jo.

men ja, nu ska jag väl ta och diska lite syltburkar så att jag kan ösa upp sylten...

200 personer röstade visst på unika partiet och linda rosing. om jag inte sagt det redan. då vet man.





Kommentarer
Panki

Dom här 200 som rösta på cp, förlåt, Unika, d e ju dom i partiets familjer typ. Tack å hejdå kan man säga till dom.

2006-09-23 @ 00:31:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0