jag tror att det var eddie meduza som väckte mig idag

saker gjorda: vaknat, sovit, vaknat, sovit
alkoholintag: jag ar en festis
dagens fråga: det är inte meningen att 1,2 miljoner svenskar som laddar ner från nätet ska känna sig som kriminella, men det finns ingen avkriminalisering i tanken. jag hänger inte med på det riktigt?
dagens låt: ja e flintis
dagens känsla: men trött då
dagens citat: "det ska iallafall inte vara busan eller nåt sånt namn" meh, mitt marsvin hette busan.



tror jag vaknade av ett sms vid 6 snåret. ännu mer att telefonen ringde halv sju. ännu mer av att den ringde kanske halv åtta och sen vid tio och sen vid elva och sen fick jag sova på riktigt till efter 3 eller nåt sånt. så kan det gå.

männen, kärleken? dejtar andra eller inte, jag fick ett jättefint mail idag och jag vill faktiskt försvinna in i den famnen ett tag, hur fånigt det än är.

borde gå ut och gå, men jag är helt slut i kroppen. pratade med brorsan, han var helt tagen av gårdagen.

såg ett program på tv:n igår. kommer inte ihåg vad det hette... drömsamhället kanske. det är rätt komiskt, eller tragiskt, att man använt som motivering att kvinnor inte ska rösta för att de är för dumma. "titta vilken fin kvinna, alla hennes mått kan du få av hennes agent, ja, utom det på hjärnan, men det är väl ingen intresserad av heller".

det kommer att bli en civilrättegång gällande skadestånden och allt sånt, men rimligtvis behöver inte jag delta då, om inte folksam vill det förstås. måste höra av mig till dem oxå. för det stod att jag fått bla bla så mycket i förskott för förlorad arbetsinkomst, men jag saknar fortfarande det sen dec till nu... men det är så jävla drygt att tjata om pengar, för det känns så krasst, även om det är min fulla rätt.

håller på att måla om badrummet i knallgrönt. än så länge är det bara halva som är färdigt. för jag målar inte, det är pappa. hehe. men hur som så kan jag ju inte släpa ut badkaret själv, så att... jag är nog rätt ohändig, ja, jag erkänner. men jag tycker att det blir fint i allafall. nu ska jag bara försöka få energi till att styra upp det där inne med allt krafs som finns där. vet inte riktigt när, för imorn ska jag till tandläkaren, rotfyllningsexperten och på torsdag ska jag poströsta och träffa R och sen funderar jag på att åka till Linde och plocka lingon och göra lingonsylt i helgen... skulle vilja följa med till lund och kolla på lägenheter med bror på torsdag egentligen, men det är nog bättre för min stress om jag träffar R.

och så skulle jag behöva ta mig till en naprapat. om jag nu ska vara pensionär och gnälla över krämpor. men bortsett från ryggen så är det så att jag har för korta käkmuskler så det knakar när jag tuggar och jag misstänker att det inte är så bra. skulle vilja hitta helena fredriksson. tror jag att hon heter. för hon är så otroligt grymt bra.

och så borde jag boka tid för rosenterapi. bara för att prova på.

och så ska jag kolla upp fotokurs som jag och B tänkte gå. vore jättekul att göra nåt med henne så där bara en helg.

hur det är annars då? jo, jag tänker på skor... kanske dags för mästaren inom konst då. manolo blahnik.

manolo blahnik, 830 dollar

830 dollar, men de här är klassiker. och underbara.

manolo blahnik 410 dollar
leoparder är konst. oxå.  410 dollar.

manolo blahnik 420 dollar

420 dollar och sååå vackert. man kan bara sitta och titta.

angående gårdagen, så det är lite speciellt med domar i våldtäktsmål. för tack vare media och det man läser har man noll koll. och ja, givetvis tack vare det som sker i världen oxå. för vissa tycker att hans två år och åtta månader är rätt långt och en del tycker ju att det är alldeles för kort. nu tror jag att straffsatsen ligger mellan 2-6 år, men jag är lite osäker. 2 år är iallafall minimum. fast det är ju aldrig någonting som hindrar att rätten finner mildrande omständigheter. som den där 66åringen. pedofilen, som fick två månader bara. för att det stått så mycket i pressen om det och det hade varit så psykiskt påfrestande för den stackars karln. jojo. nu var det här '93 tror jag. förvisso. och han är död nu. men vad säger man? så kan det gå?

" En typisk gris ser rosa ut och har två hål i nosen.

        PAULINE 6 ÅR "

nå, nu ska jag sysselsätta mig med min favvohobby och glo på will och grace.

puss och kram till alla och tack för ert stöd.




Andra bloggar om: , , , , , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0