en gås som förgås är ingen lugn gås

saker gjorda: rensat och sorterat kläder, handlat på second hand för 15 kr, fotat, fikat
alkoholintag: kaffe, té, vatten
dagens fråga: undra om linda rosings mamma verkligen är stolt över henne?
dagens låt: h&m-reklamen. klassisk depeche
dagens känsla: så otroligt sårad, det är galet
dagens citat: dialog mellan mig och mammas väninna*


* - vad duktig du är på att baka. tycker du att det är kul? är det nåt du skulle vilja jobba med?
- nä, det är mest att jag försöker gottgöra vilken jobbig tonåring jag var. så de är bakade med dåligt samvete.


männen, kärleken? men gosh, alltså, man dör ju över carl-einar häckner. humor, intelligens, kropp och charm i ett och samma paket. sorry, men... yummie down on this.
annars så, la la la, jodå, har bett honom lämna mig ifred, tror inte att det är något han egentligen vill, eller nu kanske han vill det eftersom jag sa det där att det ska bli spännande att se hur hans relation kommer funka nu när jag inte är med där och bekräftar. så nu tyckte han nog att jag var självgod, men jaha?! jag tror på det, jag tror att min bekräftelse, tyvärr den negativa, är så jävla viktig för dessa killar att de inte bara kan låta mig vara. för nåt är det ju som får H och J att bete sig som de har gjort. när de ändå så inte vill ha mig. men de måste ju vara där och peta... jaja... det är mattias som bryter mot mönstret; att vara konstig och fortfarande påstå att han var kär i mig. jaja.

ska jag fortsätta vara självgod så vet jag att han tycker om mig och hellre hade sett en annan lösning, men ska jag sitta där och känna mig förnedrad och vara glad för hans skull samtidigt?
"men skit i det, sluta känn dig förnedrad, du vet ju vid det här laget hurdan jag är, så skit i det och gå vidare"
jaha, men han vet ju vid det här laget hurdan jag är och ändå gör han saker som sårar mig om och om igen och fortfarande hävdar han att han inte gör det med flit eller får kickar av det. men då är det ju märkligt att mönstret upprepar sig. för som sagt, han vet ju lika väl hur jag är. så varför är det jag som ska ändra mig, när sanningen är att om det vore han som ändrade sig så skulle han ju ändra sig till det bättre.

jaja, skitsamma. fan vad jag ältar om det här då, haha. jaja, det är sista gången.

alltså, jag har suttit och tittat på bilder från sent 60tal och tidigt 70tal. och vilken vacker mamma jag har... och mormor... min mormor har alltså klass. dessutom var hon störtcool och sa alltid att hon var snyggare än alla andra. av tex hennes tusen syskon och så. hon är lite min idol. synd att  hon dog innan jag hunnit blivit vuxen och insett hur mycket vi hade kunnat haft gemensamt...

drömmar: ok, upprepar det inte, eftersom det står i mitt senaste inlägg på helgon. men jag måste komma ihåg att ta reda på vad gäss betyder i drömmar. helst aggressiva gäss. jag har hört nån gång att när man blir jagad så blir man som jagad av sig själv. dum som en gås?????

borde gå och sova nu, jag vet det... men det känns som att jag har fått lite energi tillbaks nu, när jag hållit igång hela dagen idag... hoppas det håller i sig och jag får väck grejer hemma oxå... skulle verkligen behöva sortera kvitton och garantier. det kan ju vara rätt skönt om man har dem på rätt plats så att säga... ja, sen har jag tusen andra saker att sortera då... men, men...

påtal om ingenting så passar jag sjukt dåligt i jeans.

och jag tänker dra kopior på domen och göra nåt konstverk av. det är iallafall min plan. om den då inte ändras i hovrätten. men jag vill rama in den. kanske sjukt, men så är det.

och i det här huset finns allt.
- mamma, du råkar inte ha en typ grön gympapåse eller nåt sånt?
- jo.

skitskönt förresten. jag åkte hit med en tygkasse innehållande en vattenflaska, ett par extra glasögon, en tandborste, linser med tillbehör, en bok, garn och en virknål, samt dagens tidningar. dvs ingenting. för jag har en garderob här hemma oxå... iofs bara fulkläder, men jaha? som att det gör nåt då...

nä, puss och kram på er...





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0