på torsdag äts det ärtsoppa

saker gjorda: tagit bort stygnen, glott på house, shoppat
alkoholintag: julmust
dagens fråga: sveriges snyggaste man är?
dagens låt: aj aj aj, det bultar och det bankar, aj aj aj, sen du lämnade mig
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "Carrie: Wow! It's like a Danielle Steele novel in here!
Aidan: From a writer, I'm pretty sure that's an insult. "hittade ett par victor&rolf-byxor på hm som jag köpte, så där bara för att. deras jacka var verkligen skitsnygg, men jag behärskade mig... och så köpte jag en klänning, för det är mer romantiskt att måla iklädd klänning än pyjamas. kanske. eller nåt. jag vet. men jag ska rensa ur min garderob - igen. jag ska bara känna mig fräsh och orkesfull nog att orka prova grejer faktiskt. så att det som jag inte kan ha längre faktiskt ryker och inte hänger kvar av sentimentala orsaker.

var så sugen på kaffe när jag gick hem, men så när jag kom fram till mitt favvofik så var det stängt pga ombyggnad :( så jag gick hem och drack varm choklad och åt en chokladmunk och en lussebulle istället, sen somnade jag. dumt, men, men.

imorn ska jag och lyssna på jazz med thomas. sofias kille som lirar. kan ju bli kul. tänkte att det är väl ingen ur mitt gäng som går och hänger på jazzklubb, så det är bäst att jag passar på liksom.

urk, har en megadisk att diska. bara för att päronen var här. och för första gången lämnade disken kvar. men orka. jag är helt färdig. vill bara sova, men inte blir det av imorn heller. på måndag kanske då...

alltså, jag beställde ett gäng foton från postfoto, så var 26 st i fel format. nu har de skickat om beställningen. alltså heeela beställningen. kul. 300 foton gånger 2 liksom. jaja. jag antar att jag bara behöver betala för en gång. var ju dumt av dem att inte bara skicka de där 26 som var galna. men, men. det tog lite tid för att få dem att fatta kruxet, men så är det alltid med kundtjänster man mailar till verkar det som...

de hade skrivit om mitt fall i sundsvallstidningen iallafall. men jag tänker inte länka till det här. det får vara så.

och så måste man fatta beslut angående vad man vill göra resten av sitt liv. jag hatar att vara så här gammal och vilsen. eftersom det där med att dö inte verkar vara nåt alternativ enligt andra, så måste jag bli bättre och börja tycka att saker är roliga och se fram emot saker. men jag övar. för jag gör saker. och jag övar på att vara trevlig och sympatisk. en del lyckas jag faktiskt lura..

man ska väl ta och rösta fram årets rockbjörn då, så att man kanske vinner en biljett. är nog lite sugen på att gå dit igen den här gången... pannkakan, vad säger du?

måste säga att jag är rätt uttråkad vad det gäller det här palmevapnet som inte var palmevapnet. jag menar sverige lider ju inte brist på vapen trots allt, så varför skulle nån fiska upp ett vapen ur sjön, mörda palme och sen slänga tillbaks det?! jag tror att det var christer pettersson. det är vad jag tror.

kör väl fredagsfyran då...

Tema: Bond. James Bond.

1) Senaste Bond-filmen, Casino Royale, har premiär den här veckan. Ska du gå och se den?

inte på bio iallafall, nej.

2) Daniel Craig, den sjätte att spela James Bond, fick före filmen kritik från många håll. Verkar han vara en “riktig” Bond, tycker du?

han är rätt stilig iallafall...

3) Vem är den bästa som har spelat James Bond? (Alternativt: Vilken valfri skådis skulle du helst vilja se i rollen?)

roger more. skådis jag skulle vilja se som james bond... hmm... hugh grant, kanske... colin flirth... och han, christian i nip/tuck, så klart...

4) Kvinnor faller som käglor för 007 och tycks sällan ha något större djup. Har Bond-filmerna en dålig kvinnosyn?

svar: ja. men det har väl de flesta filmer som produceras over there...


puss och kram på er.

 
Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0