jag är knubbig som en kullersten

saker gjorda: köpt ny dator. bärbar. installerat. själv. allt. trådlöst internet osv. jag=duktig
alkoholintag: kaffe
dagens fråga: kan moderaterna inte bara sluta vara så tröttsamma då?
dagens låt: jag får nöja mig med gubbar som pratar på föreningsstämma
dagens känsla: trött och olycklig och käääär
dagens citat: "Samantha: You can't swing a Fendi purse without knocking out five losers."


min dator är silverfärgad. var tvungen att köpa en datorväska i äkta läder för 800 oxå, bara för att jag ville ha en fin. efter mycket svärande så har jag fått igång allt. jag är inte riktigt säker på att internetuppkopplingen är korrekt gjord, men den fungerar ju iallafall för båda datorerna, så det får vara så tills jag kan ringa nån datakunnig och fråga. ok, ok, att jag inte har intstallerat nåt annat program än mozilla och virusprogram än... kör än så länge med windows brandvägg och ja, inget fotoprogram eller nåt. har inte heller nån mus till, så jag kommer väl att bli handikappad. kanske därför det blev extra mycket svordomar vid installeringen av windows.... och framförallt det trådlösa... jaja.. jag tog helt enkelt den som fanns inne en amilo. och jag är nöjd än så länge iallafall. sitter just nu i soffan bredvid mamma och skriver. det som är lite pinsamt är att jag faktiskt hade behövt en bruksanvisning till datorn. men det följde inte med. alltså sån nördig som hade en teckning med pilar över alla knappar och uttag och lampor och vad de stod för... men, men.. bra kvinna reder sig själv....

sen råkade jag köpa tre par skor oxå. var på skopunkten. köp tre betala för två och när jag hittade ett par jag ville ha så var det ju lika bra att leta på två par till och dra visakortet :) jättefina ju.

sen kom katta och pappa bytte däck på hennes bil, så hon blev nog nöjd och glad och vi tog en kopp kaffe i min soffa. och sen åkte pappa hem för att möta flyttgubbar och jag blev kvar med mamma. för på onsdag ska jag till tandläkaren.

ok, en sak jag inte fattar, som jag gör. för jag skriver rätt snabbt när jag skriver och så kan helt plötsligt markören flytta och jag skriver på nån helt annanstans av sidan. vet inte riktigt hur det går till, men förhoppningsvis slutar jag hålla på så snart...

imorn ska jag in till stan och köpa glutamatfri buljong. egentligen vill jag ju bara ligga och sova, men, men... jag får väl sova igen om nån vecka.

just det. drar ju till lund på fredag eller torsdag och är nog där på tisdag. så ja, jag får väl logga in på det där helgon.  men jag vet inte om jag har lust att läsa arga mail än. det är så tråkigt liksom.särskilt eftersom det inte finns någon anledning till ilskan. hur som så känns det nästan som att han antingen är deprimerad eller inne i ett skov. för han har varit arg förut, men den här gången känns det bara som att han sparkar från underlägge över ingenting. bara märkligt. men å andra sidan har han ju alla brudar han brukar knulla och även vänner, så varför ska jag bry mig och hålla koll på att han  äter och sover ordentligt och hur han har det. det kan ju de han prioriterar göra. haha, jag blir ju liksom bara spydd på. nåja, skitsamma.

och nu kanske jag skriver värsta megainlägget bara för att jag sitter så här, med datorn i knät framför tv:n... me in love.

männen, kärleken? det blev ingen dejt med U idag. han var redan inne i stan när jag hörde av mig och jag skulle ju köpa dator och bla bla bla... men jag kanske kan gå in på hans jobb i morn och lämna boken jag köpte åt honom...

tror att jag ska köpa en ny väska imorn. ifall de har rea. för jag vill ha flera sådana som jag har, fast med annan utsida. så där så att man kan variera sig lite. och så vill jag ju ha en megavarm vinterkappa. men det kanske jag kan köpa i lund :)

puss och kram


Kommentarer
Panki

Men guuu va skönt att din markör oxå flyttar sig!!! Jag blir galen på d! Trodde d skulle bli bättre, men fan d blir d ju inte. Jag har prövat stänga av musplattan oxå, för ett tag trodde jag att d va den,att man råka komma åt ixom, men icke. i morse satt jag å fundera seriöst på om d va nåt fel på min dator...

2006-11-13 @ 20:24:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0