ge mig kaka nuuuuu!

saker gjorda: ähum, diskat iallafall
alkoholintag: lite amarettokaffe
dagens fråga: varför ska man vara så glömsk för?
dagens låt: paranoid - garbage
dagens känsla: nu är jag iallafall trött på riktigt igen, inte så där speedad
dagens citat: "Miranda: Does anyone have a tall, handsome friend I could go to dinner with, or maybe a houseplant?"


så, när jag fick papper om föreningsstämma, så insåg jag att jag glömt att gå på informationsmötet. men, men. som jag förstår går det ut på att man kommer att få en ökning på 150 spänn i månaden på hyran, men då ingår internet och telefonabonnemang. och jag som redan använder bbb, protesterar ju inte mot det. direkt. men jag hade gärna velat veta hur jag som gör övergången. eller om det sker automatiskt... jaja, jag får väl gå på stämman då kanske och kolla....

och inte har jag fått mycket gjort idag. har mailat med postfoto och mamma säger att det snart kommer att gå rykten om mig på alla företag, för att jag alltid ska klaga på allt. som hon säger "det hade varit bättre att fortsatt hetat johansson"...

men hur som har jag diskat iallafall och plockat lite lite. tyvärr för lite, men jag får sätta in storstöten när jag kommer hem efter mötet imorn.

såg på förkväll idag att de sa att i japan, så gick man ut med chefen en gång i veckan och söp sig drängfull, så fick man skälla ut chefen och sen på måndagen, så var det ingenting med det, för det spelade ju ingen roll, för man hade ju bara varit full. typ. vet inte om det är sant, men, men..

männen, kärleken? intet nytt på den fronten. jag håller mig till att bli förälskad i grejer. har tittat ut en röd kjol av victor and rolf, som ska säljas på h&m på måndag. men jag misstänker att den kanske kommer att finnas i två exemplar, om ens överhuvudtaget, här ute, så jag blir nog utan. tyvärr kan jag ju inte lägga pengar på att köpa skorna heller, så... men jag ska iallafall gå förbi och fråga imorn ifall de kommer att ha några ex här på torsdag.

haha, de ringde från glasögonbutiken nyss och frågade om jag säkert skulle ha alla glasögonen, innan de skickade iväg beställningen. haha, jepp, det ska jag :)

jaha, nähä, jag kanske ska börja plocka ur nån kasse iallafall. eller så fortsätter jag att titta på house. började med det idag. haha - "why does everybody think that i am sarcastic". han är brutalt rolig faktiskt.
och alla som gillar den serien borde nog läsa boken "popcorn" för den är ungefär rolig på samma sätt.

såg att helen fielding hade gett ut en ny bok oxå. som jämfördes med bridget jones. den vill jag ha. för jag skrattade högt när jag läste bridget jones dagbok. inte för att någon av dessa ovannämnda böcker är några klassiker, men de är underhållning. och jag läser väldigt lite skönlitteratur. läser mest reportageböcker, när jag läser. eller beteendevetenskapsböcker. eller biografier. så var det med det.

nä, men puss och kram på er!
låt inte kärleken knäcka er!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0