jag är en gäspboll

saker gjorda: spelat in band, lagat mat...
alkoholintag: ja, nä, jag är nyttig jag...
dagens fråga: undra hur lång tid det tar innan de svarar på sats?
dagens låt: type o negative - die with me
dagens känsla: jag är hungrig
dagens citat: nu har jag kommit till slutpärmen, så jag tänker istället citera en dialog från bokstavligt talat, samtal i stan, någonstans i bloggen. mjo.


tröttsamma sats. en månads uppsägningstid. jaha, jag får väl pallra mig dit så fort det bara går då...

jaha, undra om man ska gå ut och gotha lite imorn då... fast då blir det bara vanliga svarta kläder... jo...


skar mig när jag hackade lök :(

*12 april, 17:40, pendeltåget, sundbyberg.
- vart är du på väg?
- jag ska åka och träffa mitt gudbarn. vilken jävla ångest!
- va?


männen, kärleken? nä, jag är tråkig. fast jag har pratat med jonas och sagt hur bra han är. men ja... nä, jag har en blomma och den kan jag iallafall lita på... än så länge...

och imorn ska de komma och joxa med fläktarna... mellan typ 07 och 15.. det är så jäkla tråkigt att de inte kan säga vart de börjar så att man vet... jag ska bort ett, så jag måste lämna nycklar utifall... kul att de kommer komma 07 och bara kliva in när jag ligger och trynar... och inte kan man duscha heller... eller sova naken... skit oxå. jaja... får inte glömma att lämna nycklarna bara...

skulle ju gått och klippt mig idag. tjoho, vad jag saknar energi att gå nånstans. men imorn kanske... borde färga håret oxå. mörkt igen... inte svart dock, men en mörkare röd eller brun... jag ger upp, jag får väl vara brunhårig då, hur tråkigt det än är.

- så du vill inte rida min feta kuk lite då?
nä, det vill jag inte. fan. håll dig till din flickvän. jag snetänder direkt för att jag tycker det är så respektlöst. jag vill fan bli älskad, inte penetrerad.

jag hoppas att anna vinner big brother. orkar inte med alla andra jävla gnällspikar som bara är jobbiga och dampiga och urk.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0