jäjä, det luktar skunk om skunken, what to do?!

saker gjorda: just nu har jag mest hunnit vakna
alkoholintag: nix, men det händer att jag dricker en halv lättöl till maten pga lathet att fixa nåt annat
dagens fråga: man kanske skulle plugga till bibliotekarie?
dagens låt: sarah brightman
dagens känsla: hmm, likgiltig och uppgiven och det känns helt rationellt och realistiskt att faktisk tycka att jag har världens mest meningslösa liv där jag lever ensam, sysslolös och värdelös.
dagens citat: "Find purpose. The means will follow" - Mahatma Gandhi


just det gandhi. fast det är inte så att jag känner mig deprimerad eller självömkar. utan jag bara mer konstaterar att jag lever för att andra vill det och lite för att självmord känns lite självömkande och jag lätt föraktar mig själv om jag kör med sånt. men det är som fakta som bevisas om och om igen, att det faktiskt är så, attjag är värdelös och meningslös osv. lustigt, men, men. och det känns inte som att jag nånsin kommer att kunna ändra på detta faktum heller. för det finns ingenting jag vill. visst jag kan plugga till bibliotekarie, så där. jag och brorsan pratade om att vi skulle göra det och sen tävla om vem som fick bäst resultat hela tiden, men det är ändå ingenting som ger mig en gnista eller smak av lust. och visst, jag säger att jag vill följa med till kina, men det är liksom ingenting som fyller mig med något "åh, vad roligt" eller "seframemotkänsla" .. jävla tristess och gnäll, haha.

jaha, fest ikväll igen. stånk. nåväl, sist gjorde jag pastasallad till ett helt kompani, vanlig sallad, stekte kycklingkorv, köttbullar, en pizza gjorde jag och mamma gjorde sin gudomliga potatissallad, marinerade champinjoner, tomatsallad, nåt med bönor, samt tårta. och ja, jag satt mest och lyssnade och lekte med kameran. det var rätt skönt att bara sitta och lyssna på alla.

och igår var jag på sveriges största bokloppis, utanför hällefors. hittade en bok från slutet på 70talet om våldtäktsmän och vilka som begår våldtäkter osv. intressant, eftersom jag aldrig hört talas om den och jag trodde att wennstams var den enda... och sen lite vittnespsykologi, det grymma manssamhället, män som slår kvinnor, våldtäktskliniken, lady chatterleys älskare, strindbergs en häxa, har jag heller aldrig hört talas om. från 1912. hittade dock inget med faulkner, så jag får väl låna på biblioteket vid tillfälle.
jaja, bokloppisen var bättre förra året, men som sagt, jag fick ihop 12 st böcker till slut iallafall, så..

männen, kärleken? sprang på matt dillon-kopian jag råkade hångla med för nåt år sen, som bor här. eller sprang på och sprang på. ingen av oss hann reagera förrän det var för sent typ. jaja.
annars så fattar jag inte faktiskt, hur han kan bli sur, men det skiter jag i. så är det ju alltid. jag är så jävla likgiltig att jag faktiskt inte har nåt att skriva här. nähä, ingen man har nånsin älskat mig och ingen kommer nånsin att göra det. jaha, och?! jag blir ändå så livrädd när U ringer och säger att han längtat efter att få snacka med nån som har huvudet fastskruvat på rätt och är en vettig person och menar mig. jag är ju bara ruggigt sjuk helt enkelt. haha. till honom har jag oxå sagt att jag vill ha en diktatur där jag bestämmer, så jag ska läsa en handbok om hur man blir diktator. hehe, så det så.

nä, puss och kram på er!

just ja, hörde nåt lustigt på nyheterna. bla bla självmord är vanligaste dödsorsaken bland unga bla bla bla, så de ska bygga bort broar, höga hus, styra upp tunnelbanan så att man inte kan slänga sig på spåren. haha, för det är ju där problemet ligger. att möjligheten finns att hoppa framför tåget, så då gör man det. doh?! så ska de uppnå sin nollvision iallafall. galna stockholmare.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0