jag har tappat spåret

saker gjorda: varit i gustavsberg och kungenskurva och sovit
alkoholintag: julmust och lussebullar
dagens fråga: men hur svårt ska det vara att komunicera då?
dagens låt: dolly parton - here you come again
dagens känsla: tydligen trött då'ra
dagens citat: "Miranda: I can't tonight, I have chlamydia. ."


köpte lite marimekkoservietter ute i gustavsberg och 4 filippa k-muggar. ja, det var väl det..
sen köpte jag 10 lussekatter utanför ikea och sen somnade jag under täcket när jag kom hem, för jag var så frusen.
just ja, hittade nån låda med förvaringsfack till mina pärlor. på biltema. tyckte det var lika bra. så att man kan ha allt synligt så där.

männen, kärleken? det här är så tröttsamt. för jag gick på den lätta. han hörde av sig och jag svarade. mhm. sen tyckte jag att han var elak som höll på att tjata om att jag var ensam, så jag sa att han var lika mycket ensam. men nejdå han hade haft det så lugnt och skönt när jag varit tyst. så då ringde jag upp för att fråga varför han hörde av sig "ja,nä, det var ju dumt, för jag ville ingenting". så jag skrek lite i luren att han bara brydde om sig själv och ingen annan. eftersom han typ gjort så mot mig. jag har inte för vana att skrika in i telefonlurar, jag är mest tyst. men jag tänkte att han satt ju ribban för hur man beter sig, så jag gav bara igen. typ. moget. hehe.
sen kallade han mig svettig apa. visst, på skämt jag fattar det, men han kan fan kalla andra för det. för när man betett sig så illa som han har och sen hör av sig, då får man fan ta det lugnt. och sen har han mage att säga "och även om jag ville dig nåt så skulle det ju inte gå att prata med dig nu, för du är ju bara sur och bitter"... jaha, men sluta sms:a att jag är ett fetto som samlar damm då och att jag är ensam osv. ge fan i det. hur mycket på skämt det är. prova liksom säga snälla och uppskattande saker.
och det är fan bara mig han behandlar så här illa och sen har han mage att beskylla mig för att vara dålig.
jag är såååå över honom nu. jag blir bara helt avtänd när jag tänker på allt illa och elakt han har gjort mot mig och hur han har noll respekt för mig jämfört med andra. alla småsaker. som att han inte rakar sig innan han träffar mig, men innan han ska iväg och träffa linnea. och sen är allt han kan göra; att skylla på mig. nä. vem fan vill ha nån sån. liksom.

tyvärr är jag väl inte riktigt över det där hur det hade kunnat vara ifall han hade varit den jag trodde att han var. jaja.

har ätit tre lussebullar idag och ska banne mig äta flera. det trista är att jag bara vill sova och sova.. när jag borde slå in lite fler julklappar. och fixa post som ska postas.

jösses, haha, jag bara gäspar. och så kommer jag vara tvingad till att titta på På spåret. för det är min pappas favoritprogram. så kan det liksom gå.

puss och kramKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0